FAQ

Upravo sam završio Internetsku rezervaciju, trebam li učiniti još nešto?

Provjerite Vaš e – mail. Trebali biste primiti automatsku potvrdu o Vašoj rezervaciji na pruženu e – mail adresu. Molimo Vas da to pažljivo provjerite te da nas odmah obavijestite ako su neki detalji netočni. Vaša je odgovornost da osigurate točne detalje Vašeg putovanja, primjerice broj leta, kontakt informacije i tako dalje. Ispišite i ponesite svoju potvrdu do svoje destinacije (vidjeti odredbe i uvijete korištenja), na kojoj je naveden i naš kontakt za hitne pozive. 

Nisam primio e – mail sa potvrdom.

Ponovno provjerite svoju neželjenu e – mail poštu. E – mailovi sa potvrdom su često dostavljeni tamo zbog filtara za neželjenu e – mail poštu. Možete također zatražiti dodatnu e – mail potvrdu (besplatno) kontaktirajući nas na support@taxi-transfers-services.com

Tko će me čekati u zračnoj luci i sa kojim vozilom?

Pružamo usluge samo profesionalnih, licenciranih, osiguranih vozača nepušača koji posjeduju sve potrebne dozvole propisane na lokalnoj razini. Na svim pokrivenim destinacijama surađujemo sa akreditiranim taksijima i prometnim tvrtkama koje su po upravom vladinih tijela. Sva vozila su u savršenom stanju te naravno čista i uredna koja pružaju moderne pogodnosti poput primjerice klime.  

Hoće li me vozač uistinu čekati? Kako će me prepoznati?

Vozač će Vas zasigurno čekati. Nadgledamo sve letove, iz tog razloga nam pružate detalje svog leta i dolaska. Iznimno je važno da nam pružite točne detalje. Vozač će Vas čekati na navedenom mjestu dolaska za jasno ispisanim Vašim imenom na znaku. Ako iz nekog razloga ne možete locirati vozača sa Vašim imenom, ili vozač nije u mogućnosti locirati Vas (Zastoji na carini, dolasci na drugom izlazu itd.) pokušat ćemo Vas kontaktirati na broj koji ste naveli na Vašem obrascu rezervacije. Vaša je odgovornost kontaktirati nas na našem broju za hitne pozive, kao što je to jasno navedeno u Vašem e – mailu potvrde. Imajte na umu da neispunjavanje istog može dovesti do otkazivanja usluge.  

Što ako moj let kasni (ili trajekt, vlak itd.)?

Ne brinite. Bez obzira na vrijeme kašnjenja, Vaš vozač i Vaše vozilo će Vas čekati. U stalnom smo kontaktu sa čekaonicama i informacijskim točkama zračnih luka te ćemo učiniti sve u našoj mogućnosti kako bi prilagodili Vaše vozilo vremenu Vašeg dolaska. No, savjetujemo Vas da nas obavijestite o promjenama Vašeg putnog aranžmana.

Što ako dođe do štrajka vozača ili do nekog drugog neočekivanog događaja?

Do štrajkova može doći u nekim dijelovima Hrvatske. U tom slučaju potrudit ćemo se da ispunimo naš dogovor. U slučaju da stvarno ne možemo izvršiti našu uslugu, dobivate pun povrat novca.

Moj let kreće za nekoliko sati, mogu li rezervirati prijevoz?

Za gotovo sve destinacije možemo potvrditi rezervacije na našem Internetskom sustavu rezerviranja od 8 – 12 sati prije Vašeg dolaska (Vrijeme je različito s obzorom na lokaciju, vidjeti lokacije). Ako Vam Internetski sustav rezerviranja ne dozvoljava rezervaciju u kraćim vremenskim okvirima, molimo Vas da nas kontaktirate na support@taxi-transfers-services.com i mi ćemo se potruditi pružiti Vam željeni transport.

Želio bih Prijevoz do lokacije koja nije navedena kao destinacija.

Jednostavno nam pošaljite e – mail na support@taxi-transfers-services.com  sa adresom željene destinacije kao i Vašu odlaznu lokaciju. Odgovorit ćemo Vam najbrže što možemo sa navodom i linkom rezervacije, besplatno.

Dijete putuje sa nama. Da li imate dječje sjedalice?

Za većinu destinacija, da. Pružamo ovu uslugu bez dodatnih troškova. Dječja sjedalica bit će montirana u Vaše vozilo prije Vašeg prijevoza. Slobodno ponesite maksimalnu količinu putnih torbi koju možemo smjestiti u prtljažnik automobila. No, ipak očekujemo od Vas da budete realistični po ovom pogledu. Savjetujemo da nas kontaktirate za opciju 'glomazne prtljage' kako bi bili u mogućnosti razmotriti Vaše potrebe i pružiti Vam vozilo po prilagođenoj cijeni. Nedostatka obavještavanja s Vaše strane o problemu putnih torbi može rezultirati nemogućnošću smještanja Vaše prtljage u vozilo te može doći do kašnjenja zbog opskrbe drugačijim / dodatnim vozilom. Ovaj ispravak neće biti besplatan i od Vas će se tražiti potvrdaa cijene prije ostvarivanja ovog aranžmana.

Želim rezervirati i svoj povratak, mogu li?

Naravno. Možete rezervirati Vašu povratnu rutu putem Interneta kada obavljate rezervaciju Vašeg dolaska. U tom slučaju dobit ćete i popust! Možete također rezervirati Vaš povratak i kasnije kontaktirajući nas i obavještavajući nas o svom rezervacijskom broju.

Za bilo koje dodatne informacije koje su Vam potrebne, molimo Vas, ne oklijevajte i kontaktirajte nas na info@taxi-transfers-services.com