FAQ

Jeg har nettopp fullført bestillingen min på nett, er det noe annet jeg bør gjøre?

Vennligst sjekk e-posten. Du skal ha mottatt en  e-postbekreftelse på bestillingen til den angitte e-postadressen. Vennligst sjekk dette nøye og gi oss beskjed umiddelbart hvis noe av informasjonen er feil. Det er ditt ansvar å sørge for at dine reisedetaljer (f.eks rutenummer, kontaktinformasjon osv.) er skrevet riktig. Husk å skrive ut og ta din e-postbekreftelse med deg til reisemålet (se betingelsene), ettersom nummeret til vår 24-timers nødtelefon er oppgitt der.

Jeg mottok ikke min e-post bekreftelse.

Dobbeltsjekk søppelposten. Bekreftelsen havner av og til der pga. spamfiltre. Du kan også be om å få tilsendt en ny bekreftelse (gratis) ved å sende mail til support@taxi-transfers-services.com

Hvem kommer til å vente på meg på flyplassen, og med hvilken bil?

Vi ansetter kun profesjonelle, autoriserte, forsikrede og røykfrie sjåfører. I alle stedene vi dekker, samarbeider vi med autoriserte taxi- eller transportbyråer som er kontrollert av statlige institusjoner. Alle transportmidlene er i perfekt stand:  rene, ryddige, inneholder air-condition etc.

Kommer sjåføren virkelig til å vente på meg? Hvordan vil han vite at det er meg?

Sjåføren vil helt sikkert vente på deg. Vi følger med flyreisen din, det er derfor vi ber deg om å oppgi dine fly / ferge ankomstdetaljer. Det er svært viktig at disse opplysningene er riktige. Sjåføren vår kommer til å vente på deg på ankomststedet, med et skilt hvor navnet ditt vises tydelig. Hvis av en eller annen grunn du og sjåføren ikke klarer å finne hverandre (forsinkelse gjennom tollen, ankomst på en annen utgang osv.), kontakter vi deg på telefonnummeret du oppga i bestillingsskjemaet. Som det tydelig står på e-post bekreftelsen din, er det ditt ansvar å kontakte oss på nødnummeret. Vær oppmerksom på at om du ikke gjør dette, kan tjenesten bli avlyst.

Hva skjer hvis flyet mitt blir forsinket? (eller fergen, toget, osv.)?

Det må du ikke bekymre deg for. Uansett hvor lenge forsinkelsen varer, vil sjåføren og transportmiddelet du valgte vente på deg. Vi følger stadig  med ankomst- og flyinformasjonen din, og tilpasser oss etter den . Det annbefales likevel at du oppdaterer oss om mulige endringer på  reiseplanen.

Hva skjer i tilfelle sjåførene går ut i streik, eller en annen uforutsigbar hendelse?

Streik kan oppstå i noen deler av Kroatia. I et sånt  tilfelle kommer vi til å jobbe hardt for å få transporten til å skje. I tilfellet at tjenesten ikke kan leveres, gir vi full refusjon.

Flyet mitt drar om noen timer, kan jeg bestille transport?

Via vår online reservasjonssystem, kan vi bekrefte bestillinger opp til 8-12 timer før ankomst. (Tiden er forskjellig fra sted til sted, sjekk nettsiden). Hvis det online reservasjonssystemet i tilfelle kortere tidsrammer ikke tillater deg å utføre bestillingen, vennligst kontakt oss på support@taxi-transfers-services.com så gjør vi alt vi kan for å få transporten til å skje.

Jeg ønsker å bli transportert til et sted som ikke finns blant de angitte destinasjonene.

Kontakt oss på support@taxi-transfers-services.com med navnet og adressen til din ønskede destinasjon, samt din avreiseby. Vi svarer deg så snart som mulig med et tilbud og en rask bestillingslenke.

Vi har et barn med oss, har dere barneseter?

For de fleste destinasjoner har vi det. Hvis reservasjonssystemet gir deg muligheten til å krysse av på baby sete eller barnesetersete betyr det JA. Vi tilbyr denne tjenesten uten ekstra kostnad (for de fleste destinasjoner). Barnesetet vil bli plassert i bilen før du blir hentet.

Vi har mye bagasje med oss, er det et problem?

Vi setter ikke begrensinger på hvor mye bagasje du kan ha med deg. Du er hjertelig velkommen til å ta med så mye bagasje som vi kan få plass til i bilens bagasjerom. Det forventes imidlertid at du er realistisk med hensyn til dette. Ved behov, kryss av "stor bagasje" feltet, slik at vi kan vurdere dine behov og velge riktig transportmiddel for en rimelig pris. Unnlater du å informere oss om dette, kan det hende at vi ikke for plass til all bagasjen din i bilen. Da må vi skaffe en annen/tillegsbil, så forsinkelser kan forekomme. Dette er ikke gratis, og du vil bli bedt om å bekrefte ekstrakostnaden før tjenesten blir utført.

Jeg vil gjerne bestille tilbakereise også, kan jeg det?

Ja, selvfølgelig. Du kan bestille din tilbakereise online samtidig som du bestiller den utgående reisen. I dette tilfellet får du rabatt! Du kan også bestille returen senere, ved å kontakte oss og angi bestillingsnummeret. For ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakte oss på info@taxi-transfers-services.com